CHIRON v aspektih do Sonca, Merkurja, Venere, Lune, Marsa in Jupitra


Chiron

Ko je Chiron v aspektu s planetom v karti horoskopa, aspektiran planet je Chirotičen. Na najbolj osnovni stopnji, planet v aspektu s Chiron-om je podobno občutku do planeta vključenega v quincunx, to je konstantno aktiviran in biti  porinjen do nove stopnje zavednosti. Podrobneje, vsebina v podzavesti, ki se nanaša na borbe preteklega življenja, ki so relevantne emocionalnim reakcijam v tem življenju so aktivirane znotraj vibracije planeta, ki je v aspektu do Chirona. Na primer, v karti z Venero v kvadratu do Chirona,  bo oseba nagnjena, da se vključi v ljubezenske afere z osebami, ki so že izkusile travmo v preteklih življenjih. Na bolj nežni stopnji, aspekti do Chirona uglasijo planet v aspektu do "Chiros."
Chiros je področje izven linearnega časa, ki mu Vlada Saturn. To je prostor, kjer dogodki tukaj in sedaj se nanašajo na  sinhronost načela. Sinhrona stopnja so naše izkušnje s skladnostjo med to dimenzijo in druge ne-fizične dimenzije. To je kraj, kjer lahko najdemo mejno ploskev med realnostjo. To je prostor in čas, kjer mi lahko dosežemo drugo raven zavedanja, preprosto s premikom našega fokusa na drugo sfero.   Na primer, to je prostor v psihi, ki priznava značajen pomen z drugim človekom, ki ste ga pravkar srečali, čeravno temelji na preteklih kontaktih v življenju ali ne.

Torej, v zvezi s planetom aspektiranem s Chiron-om, zunanji dogodki se pojavijo, kar uglasi ta planet na višje vibracije zavesti v prilagoditvi s planetom v aspektu.  

Na primer, rojeni s Chiron sextile Sonce bo privlačil starše, ki poskušajo vzgojiti otroka v dobrem okolju. Ti starši so tudi verjetno poznali otroka prej.

 

Planeti v aspektu do Chirona se čutijo nestabilno najprej; oni predstavljajo energije, ki jih mi čutimo prisiljene, da izkusimo in postanemo mojster. Vloga Chirona je, da destabilizira, da navdihne Saturnovo obliko z energijo Urana.


 

Aspekti Chirona so komaj opazni, ker nas oni pritiskajo do subtilne ravni, toda Chiron je nož - kot orodje, ki ga lahko uporabite za razčlenitev stopnje zavesti. Vi lahko koristno uporabite Chirona za dovzetnost sebe do drugih dimenzij. Tranziti Chirona so zelo kritični in niso subtilni.

Ampak, aspekti Chirona do planetov in vozlov so subtilni; kot je nastanek nove mladike nad velikim koreninskim sistemom. Ta mladika ima veliko energije iz masivnega koreninskega sistema in, ko si dovolite, da se uskladite s Chirotic energijo in obdobij (življenjska sila), bo navdihnilo vaš sistem s čudovito mladostjo, občutek velikega upanja. Resonanca v mislih je prav tako intenzivna; ti aspekti so verjetno ključna točka dostopa do velikega področja zavesti, ki je trenutno ne uporabljamo. Mi lahko le začnemo verjeti v tem času- velik potencial za delo z aspekti do  Chirona. Ne bomo dobili te ravni z razmišljanjem, vendar to pride šele z doživljanjem.CHIRON V ASPEKTIH DO MERKURJA

Chiron v aspektu do Merkurja uravnoteži leve in desne možganske zaznavne spretnosti in pospeši globlje ravni uma.  Ta prirojenost ima potencialno veliko intuitivno znanje, veščine, če lahko on ali ona lahko začnejo zaupati miselnim procesom in ta prirojenost lahko bere misli enostavno. On ali ona ve, kaj reči in kako odgovoriti ljudem brez mnogo znanja o njih in zato lahko postane izkušen pri komunikacijski spretnosti. Vladar Devica od Chirona je zelo precizna do miselnih procesov in ta prirojenost ima potencial, da bo zelo natančna in še vedno intuitivna istočasno.Chiron konjunkcija Merkur

ustvarja vrhunsko sposobnost zaznati točno to, kar se dogaja v vsaki situaciji in razumeti, kako ljudje razmišljajo glede na situacijo. To je čudovit aspekt za pogajalca, za poslovno osebo, ki dela s skupinami, za učitelja ali za terapevta vključenega pri svetovanju skupini. Merkur v konjunkciji Chiron tudi nakazuje veliko spretnost z računalniki. Chiron, vladajoč devici, osnuje misli v točen prostor in čas, ter v konjunkciji izredno krepi to znanje, ko je v konjunkciji z Merkurjem.


Chiron sextile Merkur

proizvaja močen in natančen um in izredno sposobnost, da ustvari nekaj in prenaša smisel ustvarjanja na druge. To je odlična pozicija za fotografa, oblikovalca in za skoraj vsako področje prodaje. To je prodajalec, ki lahko prodajajo spodnje perilo ljudem, ki živijo v nudistični koloniji. Tudi, tisti s to pozicijo so super svetovalci in zdravilci, ker imajo takojšen občutek katero tehniko uporabiti. So odlični diagnostiki, na primer.

Na vrh

Chiron v kvadratu do Merkurja

Obstaja prirojena velika miselna točnost, vendar um se nagiba napetosti zaradi kvadrata, da je oseba ekstremna v svojem mnenju. Intuicija je visoka, psihične sposobnosti so sekundarne narave, toda desni možgani izkušajo tudi neravnovesje do osebe. To je pozicija, ki  je lahko izjemno izboljšana s svetovanjem Chirona. Pri visokem stališču tega kvadrata je potencial, da zaposli točnost Device kot osrednjo točko za Uranov vihar in ta oseba lahko postane čarovnik.

Gre v obe smeri s tvojimi verbalnimi (ustno,besedno) izmenjavami. Kot je videti, da imajo drugi lastnost osupljivo ostro sposobnost presekati kost svojih dvomov, lahko ti napraviš enako. Nenamerno verbalno zaporo bi bilo bolje, da prekineš prej kot kasneje. Če ti misliš to ves čas, podoba Chirona- zdravilec katerega rane postanejo popolne, brezhibne jasne, razumljive. Ti lahko odsekaš to, imenuješ to, kot ti vidiš in razpravljaš drugi osebi samo v odsevu in zdraviš. Medtem, celo na tvoj najboljši dan, drugi obvladajo sposobnost da iztirijo tvoj duševni potek s podobnim verbalnim frazam vrženim na tvojo pot. Proces ostane eden od discipline razuma. Določi misli, ki ti preprečujejo postaviti jih v svoj recikliran prekat. Zapomni si, da ga izprazniš po vsaki polnitvi. Očisti misli, ki te hranijo. Uporabi samo misli, ki te hranijo. Polepšaj jih. Preuči te trditve z namerno inteligenco. Tvoj najbolj važen dialog postane zavesten in jasen. To bo notranji dialog, seveda.


Chiron trine Merkur

 

prinaša močne okultne in zdravilne sposobnosti. Te osebe so naravno usklajene s starodavnimi časi in se spomnijo starih zdravilnih sposobnosti, ali jih kdaj udejanijo ali ne, ti domačini so modre stare duše. Če oni ne disciplinirajo sebe in poženejo Trine, bodo samo ostali zelo povezani s starodavno kulturo in umetnosti zdravljenja in nič več. To intuitivno znanje bo izvor užitka za njih. Ti domačini imajo radi knjige o Atlantiku in Egiptu, na primer. Če aktivirajo Trikotnik jih z discipliniranjem sebe kot zdravilca in okultista, potem se bo veliko spretnosti odrazilo z usposabljanjem.                                                                     


Chiron quincunx Merkur

osebe mislijo o sebi kot strežniku in njihovi miselni procesi so nenehno okupirani pri iskanju načina dajati sebe na najgloblji način.  Ne morejo prenašati malenkosti; njih vodi, da bi našli nekaj pomembnega, ko so zelo mladi. Moč Merkur quincunx Merkur se aktivira enkrat, ko so odkrili pomembno delo. Te osebe niso dobri, kot biti navadni; zavest o njihovi končni usodi jih zavzema skoraj od rojstva. Ta položaj ustvarja celovit um, um, ki deluje s širino in velikih ciklov ter procesov in Uran se nagiba, da je bolj aktiviran kot Saturn, pri quincunx. Ključ do ravnovesja, je za te osebe je naučiti se uporabljati Saturnovo disciplino.


Chiron opozicija Merkur

je zelo aktiviran položaj moči Saturna in Urana uravnoteženega  tako, da um ne more delovati na svoj optimalen način. To je prirojen naravni okultist, začeten, vendar pa ga lahko najdete  samo, ko naporno opravljajo svoje delo. Vendar, če skrbno opazujete, boste opazili, da fenomenalno okultno mojstrstvo prihaja skozi to delo.

Na vrh


CHIRON
Chiron v hisah
Chiron v znamenjih
Chiron v aspektih
Chiron v aspektih do Sonca
Chiron v aspektih do Lune
Chiron v aspektih do Venere
Chiron v aspektih do Marsa
Chiron v aspektih do Jupitra
Chiron v aspektih do Saturna
Chiron v aspektih do Urana
Chiron v aspektih do Neptuna