CHIRON v aspektih do Sonca, Merkurja, Venere, Lune, Marsa in Jupitra


Chiron

Ko je Chiron v aspektu s planetom v karti horoskopa, aspektiran planet je Chirotičen. Na najbolj osnovni stopnji, planet v aspektu s Chiron-om je podobno občutku do planeta vključenega v quincunx, to je konstantno aktiviran in biti  porinjen do nove stopnje zavednosti. Podrobneje, vsebina v podzavesti, ki se nanaša na borbe preteklega življenja, ki so relevantne emocionalnim reakcijam v tem življenju so aktivirane znotraj vibracije planeta, ki je v aspektu do Chirona. Na primer, v karti z Venero v kvadratu do Chirona,  bo oseba nagnjena, da se vključi v ljubezenske afere z osebami, ki so že izkusile travmo v preteklih življenjih. Na bolj nežni stopnji, aspekti do Chirona uglasijo planet v aspektu do "Chiros."
Chiros je področje izven linearnega časa, ki mu Vlada Saturn. To je prostor, kjer dogodki tukaj in sedaj se nanašajo na  sinhronost načela. Sinhrona stopnja so naše izkušnje s skladnostjo med to dimenzijo in druge ne-fizične dimenzije. To je kraj, kjer lahko najdemo mejno ploskev med realnostjo. To je prostor in čas, kjer mi lahko dosežemo drugo raven zavedanja, preprosto s premikom našega fokusa na drugo sfero.   Na primer, to je prostor v psihi, ki priznava značajen pomen z drugim človekom, ki ste ga pravkar srečali, čeravno temelji na preteklih kontaktih v življenju ali ne.

Torej, v zvezi s planetom aspektiranem s Chiron-om, zunanji dogodki se pojavijo, kar uglasi ta planet na višje vibracije zavesti v prilagoditvi s planetom v aspektu.  

Na primer, rojeni s Chiron sextile Sonce bo privlačil starše, ki poskušajo vzgojiti otroka v dobrem okolju. Ti starši so tudi verjetno poznali otroka prej.

Planeti v aspektu do Chirona se čutijo nestabilno najprej; oni predstavljajo energije, ki jih mi čutimo prisiljene, da izkusimo in postanemo mojster. Vloga Chirona je, da destabilizira, da navdihne Saturnovo obliko z energijo Urana.
 

Aspekti Chirona so komaj opazni, ker nas oni pritiskajo do subtilne ravni, toda Chiron je nož - kot orodje, ki ga lahko uporabite za razčlenitev stopnje zavesti. Vi lahko koristno uporabite Chirona za dovzetnost sebe do drugih dimenzij. Tranziti Chirona so zelo kritični in niso subtilni.

Ampak, aspekti Chirona do planetov in vozlov so subtilni; kot je nastanek nove mladike nad velikim koreninskim sistemom. Ta mladika ima veliko energije iz masivnega koreninskega sistema in, ko si dovolite, da se uskladite s Chirotic energijo in obdobij (življenjska sila), bo navdihnilo vaš sistem s čudovito mladostjo, občutek velikega upanja. Resonanca v mislih je prav tako intenzivna; ti aspekti so verjetno ključna točka dostopa do velikega področja zavesti, ki je trenutno ne uporabljamo. Mi lahko le začnemo verjeti v tem času- velik potencial za delo z aspekti do  Chirona. Ne bomo dobili te ravni z razmišljanjem, vendar to pride šele z doživljanjem.CHIRON V ASPEKTIH DO JUPITRA

Ko je Chiron v aspektu z Jupitrom - resonanca (odmevanje ) z večdimenzionalno realnostjo je velika. Sedaj, ko smo sposobni imenovati to mojstrstvo širitev vibracij, popolnoma nova raven ustvarjalnosti in izražanja se bo hitro odražala pri teh osebah. Jupiter je fizičen dom obvladovanja, mesto v naših možganih, center, ki nas usposobi, da bi preverili obstoj višjih stopenj vibracij. Jupiter je planet, ki povzroča v nas, da čutimo prisotnost duha; to je prostor v nas, ki zaznava "ne-manifestno", ali tisto, kar ni vidno v fizični obliki. Toda te ravni še vedno obstajajo v nekaterih drugih dimenzijah ali oblikah in Chiron je most med fizično obliko / Saturn in večdimenzionalnih miselnih procesov / Uran. Aspekti med Jupitrom in Chiron nas usposobijo, da zaznavamo nove stopnje, ker Jupiter nam pomaga, da jih čutimo.

Saturn ustvari obliko v zavesti in Uran aktivira razum v zaznavanje, aktivira nevrološki sistem v prenos. Če vse to zveni kot prazen govor, se zavedajte, da smo na robu ogromne spremembe zavesti in pogosto planetarni pravzori so pravi in resnični  kazalci narave premika. Planeti nam pomagajo postaviti prihodnje cikle v besede. To je tisto o čem gre pri pravzoru.
Na osebni ravni, povezave med Jupitrom in Chiron povzročajo osebi, da reagira zelo močno do trans-mutativne energije sil in občutijo močno nujo, da dosežejo drugo raven resničnosti. Oni razvijejo zelo močna prepričanja, ko odrastejo in so zelo v gonji, da sporočajo svoja prepričanja. Vendar pa s trdimi aspekti lahko postanejo oholi in imajo celo težave obdržati trden prijem do realnosti. Oni vedo veliko in se običajno srečujejo  več let z dvomi, ker ne morejo razložiti, kako to, da vedo toliko. Z lahkoto so preobremenjeni s poosebljenim podzavestnim napihovanjem, ker svet, ki ga zaznavajo z intuicijo je toliko bolj svetleč, da oni zanikajo zunanjo realnost. To pomeni, da vsebina podzavesti se zdi bolj realna od vsakdanjega življenja in se sami izgubijo v njej. Na nek način njih pogoltne podzavest. S tem problemom je bistveno, da nadaljujejo sporočati, kar jim je poznano, kajti nekega dne bo to dragoceno na svetu in zaradi nezmožnosti  komuniciranja oddvoji osebo in se jim odpre, da se potopijo v podzavest.Chiron konjunkcija Jupiter

je precej težaven položaj, saj oseba ne deluje dobro z običajnimi vzorci. Ta oseba je potepuh s kompleksom večvrednosti, ki zelo malo posluša druge. On ali ona se čuti popolnoma drugačno od drugih. V mladosti se ta oseba fiksira na skoraj vsakogar, ki razume to motečo notranjo intenzivnost te povezave.  Ker se ta oseba izseli v kulturo, se počuti neprijetno s sorodno skupino in rojstno kulturo in se nagiba k privlačnosti drugih kultur in prej nepoznanih ljudi. Obstoja tako veliko projekcije na te fascinantne nepoznane nove kontakte, ki prej ali slej  vedno osebo razočarajo v predmetu.
Nekateri s konjunkcijo Jupiter Chiron več let delajo z rituali domorodcev, medtem ko so osebno fascinirani s posameznimi domačini.


Chiron sextile Jupiter

dodaja ogromne manifestacijske (prikazovalne) moči rojeni osebi.

Na vrh

Chiron v kvadratu do Jupitra

Chiron kvadrat Jupiter krepi voljo in um in aktivira zavest o socialni pravičnosti in svobodi. Te osebe so revolucionarne, vendar morda nekaj časa ne boste opazili, ker so komaj opazni in rafinirani, medtem ko so polno zaposleni delajo na zelo dolgoročnem in popolnem načrtu. Oni bodo ustvarjalci zgodovine ampak na edinstven in domiseln način, ki pogosto vključujejo magijo ali umetnost. Zavest je podobna, kot Jupiter konjunkcija Chiron, vendar kvadrat sili energije v dolgoročne manifestacije.

Chiron kvadrat Jupiter

Ti vedno ……kot da veš bolje. Včasih se ne moreš upirati dotiku grelnih naprav, da vidiš kako vroč je. Ti verjameš  v celotno sestavljenko moči izzivov zdravljenja. Medtem ko to ni najlažja pot, je tista, ki jo najbolj pogosto povzemaš. Ti dejansko iščeš tiste, ki se ne strinjajo s tvojim prepričanjem, tvojo duhovnostjo in tvojim pogledom na zdravljenje. Na določeni stopnji ti upaš, da boš končal bolj v ljubezni s tvojim dojemanjem. Medtem, tvoje filozofsko gibanje je trdno do roba prevrnitve. Tvoja najboljša stava je, da se zaposliš, ukvarjaš z učitelji z enim po enim, kdo bo izziv, testiraj in izzovi svoja prepričanja. Ti so tvoji mojstri. Bodi pripravljen. Nekega dne te bodo sunili tvoje godno (okostje,telo)ven iz gnezda. Kot orel poletiš, oz. tako gre teorija. Mentalno in intelektualno zaupanje izhaja korenine iz tvojega čudnega početja notranje potrditve. Spoznaj razliko med nesmiselnim zatrjevanjem in močno občuteno, jedrnato postavljeno resnico.

Chiron trine Jupiter

aktivira skoraj popolno sposobnost dojemanja od rojstva, kar bo povzročilo zgodnjo briljantnost in umetniški uspeh. Ta oseba je neustavljiva in z lahkoto najde nišo za uspešno poslovanje. Svet je željan teh oseb, vendar prikrito v globini je močno okultno razumevanje realnosti, ki se lahko ali ne izrazijo. Približno v času, ko je Uran nasproti Urana se pojavi testna situacija, ki bo odločila ali bo ta oseba samo čudovita in uspešna ali bo on/ona trpela v kotlu magije, da predstavi dar, ki ga čuti globoko v notranjosti. Če ta oseba pokaže visoke energije Jupitra Trigon Chiron, bodo močne sile prihajale od Jupitra do Chiron-a.                                                                       


Chiron quincunx Jupiter

Osebe z Chiron quincunx Jupiter imajo globoko razumevanje mnogih ravni človeških izkušenj in dojemanja.  Oni se počutijo izven sinhronosti skozi mnogo njihovih življenj, ker se odzivajo na izkušnje na bolj celovit način, kot njihovi vrstniki. Oni lahko postanejo zelo zmedeni razen, če najdejo vodilo za to globino. Te osebe imajo težave s konvencionalnimi strukturami zaradi svoje definicije kaj je mogoče je izven struktur.

Chiron zahrbtno kliče Jupitrovo širitev na prej neznano raven. Kot vsi quincunxi, edini izhod je, da se odzovete in zavestno vključite ta bogat vir stimulacije na novo raven, ampak, kako?


Chiron opozicija Jupiter

spodbuja okultno zaznavanje do maksimuma. Te osebe vedo o bistvu zadeve, fizikalnih zakonov vesolja in njihove misli so, kot laserski žarki v življenju. V zgodnjih letih, ta opozicija povzroča velike težave. Dojemanje samega jedra obstoja je tako neverjetno, da se te osebe gugajo med biti povsem običajni do biti čarovnik.

Na vrh
Domov


CHIRON
Chiron v hisah
Chiron v znamenjih
Chiron v aspektih
Chiron v aspektih do Sonca
Chiron v aspektih do Lune
Chiron v aspektih do Merkurja
Chiron v aspektih do Venere
Chiron v aspektih do Marsa
Chiron v aspektih do Jupitra
Chiron v aspektih do Urana
Chiron v aspektih do Neptuna